top of page
1980
paper.png
1972
2012

Òscar Cubillo 

 

Vaig néixer a Barcelona en 1972. Des dels meus primers anys vaig descobrir la meva passió per dos mons no massa separats: la fotografia i la vida salvatge.

 

Vaig finalitzar els meus estudis d'Enginyeria Tècnica al 1998, però poc després el meu desenvolupament professional es va orientar a la gestió empresarial, encara que el meu interès per la docència em va portar a dedicar part del meu temps a transmetre els meus coneixements en classes, seminaris i conferències per al departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Encara que en l'àmbit vocacional la fotografia ha ocupat un espai important en la meva vida. Vaig aconseguir la meva primera càmera als 9 anys, una Werlisa dels anys 60, i des de llavors no he deixat de prémer el disparador. Després de més de 40 anys de fotografia amateur puc considerar-me un apassionat de la fotografia.

 

En un intent de conjuminar les meves inquietuds professionals i vocacionals, en 2012 vaig fundar fStop Training, on reuneixo fotografia, docència i gestió empresarial.

Sóc un viatger empedreït. No perdo ocasió de conèixer nous llocs, aprendre de noves cultures i, per descomptat, portar-me aquests moments dins de la meva cambra i del meu cor.

 

La meva visió de la fotografia

 

Quan parlo de fotografia no puc evitar paraules com a "passió", "entusiasme", "vocació"… No podria entendre un món sense fotografia, on la llum no pogués ser captada per a immortalitzar els moments que han de perdurar en la memòria. 

 

La fotografia és 10% tècnica i 90% passió, mai podria aconseguir una bona fotografia si no disparés amb el cor.

 

Destaco que sóc un fotògraf amateur i, lluny de voler sentar càtedra sobre fotografia, tinc la llibertat de no dependre d'ella per a viure. Això em permet construir la fotografia que desitjo, crec que per aquesta raó sóc afortunat.

 

Amb el temps i l'experiència, aprens a parlar amb imatges, a transformar la realitat en l'expressió de les teves inquietuds, a crear més que a captar. 

 

M'encanta robar moments a la vida.

1977
2012 iPhone
mancha-de-cafe.png
postit.png
bottom of page